Huis > Informatie

Informatie

Klantgerichte oplossingen

Unic verpakking HangZhou exporteren tak werd opgericht in 2002, onze ouders bedrijf HuiHong heeft meer dan 20 jaar ervaring gespecialiseerd in industriële verpakkingen in kunststof. Wij importeren de geavanceerde faciliteiten te vergroten van de productiviteit en de kwaliteit verbeteren. Wij bezitten buis workshop, injectie workshop waait workshop, decoratie workshop, vergadering, workshop, GMP workshop en tooling-making workshop, vertrouwen op deze uitstekende hardware, en gecombineerd met voordeel technologie en duurzame inspanningen, zijn wij leverancier van Red Earth, L'oreal, Maybelline, Mentholatum, enzovoort.

Unic verpakking is een standaard exporteur en manufactory voor goederen van plastic verpakkingen. Wij gespecialiseerd in kunststof buis, jar, fles. We zijn ook betrokken bij de productie van voedsel buizen, apotheek buis, apotheek fles, met FDA voedsel materiaal. en we kunnen bijna soorten thermische kunststof hars, zoals processie: PP, PE, PET, PETG, ABS, PS, PMMA, K, Surlyn, PVC enz.

Unic Packaging heeft een professioneel team van tooling-maken, We bieden nieuwere en meer perfect design, meer op de markt georiënteerde product. Met lange termijn investeringen in technologie en onderzoek hebben we vol vertrouwen in de kwaliteit en service. We zullen ons nooit eindigende verbeteren.